BURDUR / GÖLHİSAR - Gölhisar Fen Lisesi

Ekm

Okulumuz tarih öğretmeni Ayhan CESSUR geçen sene olduğu gibi bu sene de ilçemiz öğretmenler arası masa tenisi turnuvasında ilçe birincisi oldu. Turnuvada başarı gösteren ilçemiz öğretmenlerinden oluşan 3 kişilik takıma seçilen öğretmenimiz takımı ile birlikte ildeki turnuvaya katıldı. Burada yapılan turnuvada da Burdur takımını yenerek il birincisi olmayı başardılar. Ayhan Hocamıza ve takımına bölge yarışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Dünya Mol Günü,  Avogadro sayısı olan 6,02.1023'den dolayı her sene 23 Ekim'de  tüm dünyaca kutlanıyor.

Okulumuz Kimya Öğretmeni Serpil ÖZEREN'in ön ayak olduğu etkinlikte öğrencilerle birlikte bilgilendirme panosu oluşturuldu.  Daha sonra hazırlanan pano önünde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Eyl

Okulumuzda geleneksel hale gelen aşure etkinliğimiz bu sene de yapıldı. Etkinliğe öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve misafirlerimiz katıldı. Etkinliğe katılan tüm katılımcıları katılımlarından dolayı Teşekkürler...

Eyl

Okulumuz 9. sınıf öğrencileri ile okula uyum etkinlikleri kapsamında Kibyra ve Gölhisar Kültür evine gezi yapıldı. Okulumuz İngilizce öğretmenleri Fatma OLGUN, Mustafa ŞEHİRLİ ve okul rehber öğretmeni Ali KANTİLAV eşliğinde gerçekleşen gezide ilçemizin tarihi ve kültürel zenginlikleri öğrencilerimize tanıtıldı.

Ara

11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik meslek tanıtım günlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.