BURDUR / GÖLHİSAR - Gölhisar Fen Lisesi

Mrt

2. Dönem 1. sınav tarihlerimiz yayınlanmıştır. Öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Ağu

Okulumuz pansiyonuna başvurular sona eriyor. Başvuru yapmayan öğrencilerimiz için son tarih 31 Ağustos Çarşamba.

May

Okulumuz 10. Sınıfları arasında bilgi yarışması yapılacaktır. Yarışma detayları afişte verilmiştir. Başarılar gençler.

May

Okulumuzun 2. Dönem 2. Sınav tarihleri açıklanmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

9. Sınıflarımız arasında bilgi yarışması yapılacaktır. Yarışma afişinde detaylar verilmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz genelinde  öğrencilerimiz arasında masa tenisi turnuvaları başlamıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Aşağıda verilen ders programı 18 Ekim Pazartesi gününden itibaren geçerli olacaktır. Öğrencilerimizin programı inceleyip haftaya bu programa göre okula gelmeleri önemle duyurulur.

May

11 Mayıs 2021 Salı günü bakanlığımızca güncellenen sınav tarihleri neticesinde okulumuz tarafından yeni sınav programını hazırlanmıştır. Aşağıda güncel sınav tarihlerini görebilirsiniz. Öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Ara

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 1.  dönem sınav tarihleri belli olmuştur. Aşağıda göreceğiniz tabloda sınıfların hangi gün, hangi saat, hangi dersin sınavına gireceği belirtilmiştir. Bütün öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Kas

E twinning proje konumuz Climate Change (iklim değişikliği) içinde alt başlığımız deforestation (ormansızlaşma) konusunda hazırladığımız sunumu aşağıdaki linke tıklayarak görebilirisniz.

Kas

Doğum yerlerine göre okulumuzdaki öğrenci dağılımı haritada verilmiştir. Üzerinde yüzdelik verisi bulunmayan illerde değer yüzde birin altındadır. Beyaz renkte olan illerde öğrencimiz bulunmamaktadır.

Buna göre;

En çok %38 ile Burdur,

ikinci olarak %20 ile Denizli

üçüncü olarak %19 ile Muğla doğumlu öğrencimiz bulunmaktadır.

Kas

Projemizin diğer ortaklarının da gönderdiği logolar arasından proje logosu seçilecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak ankete katılabilirsiniz.